Menu

1ο Φιλικό Hobby Trophy

Ρεκόρ συμμετοχών και συνεχίζουμε

kilkis trophy 4x4Ξεπέρασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας οι συμμετοχές οι οποίες ξεπέρασαν τις 52. Η Βόρεια Ελλάδα φαίνεται να έχει αγκαλιάσει το 1ο φιλικό Hobby Trophy στην Αργυρούπολη, Κιλκίς, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και με αίσθημα ευθύνης σας δηλώνουμε πως θα κάνουμε το παν για να σας προσφέρουμε μία αξέχαστη εμπειρία. 
Οι εγγραφές συνεχίζονται και εμείς βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Ενημέρωση για τρόπους πλοήγησης

kilkis trophy 4x4Επειδή πολλοί ρωτήσατε για τον τρόπο πλοήγησης. Όπως αναφέρθηκε, για την πλοήγηση θα δοθεί βιβλίο δρόμου, ή αλλιώς roadbook. Στην συγκέντρωση της εκκίνησης θα υπάρξει μια μικρή ενημέρωση στους συνοδηγούς σχετικά με την χρήση αυτού για όσους έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με roadbook.

Για την μέτρηση μπορεί χρησιμοποιηθεί:
α) συσκευή οδομέτρησης (τύπου terratrip κλπ) για όσους διαθέτουν,
β) εφαρμογή οδόμετρου σε smartphone ή tablet με gps (για android και iphone υπάρχουν δωρεάν εφαρμογες)
γ) GPS με λειτουργία οδομέτρησης (πχ στα garmin υπάρχει αυτή η λειτουργία και μπορεί να μηδενίζει)
δ) στην τελευταία περίπτωση που έχετε θαλασσώσει όλα τα υπόλοιπα, ο χιλιομετρητής του αυτοκινήτου!

Περισσότερα...

Ενημέρωση για το 1ο φιλικό Hobby Trophy Κιλκίς

kilkis trophy 4x4Όπως οι περισσότεροι έχετε ήδη διαπιστώσει από τις εξελίξεις, ο νομός του Κιλκίς βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη κατάσταση με ένα μεγάλο κύμα προσφύγων να εγκαθίσταται ήδη στα 2 κέντρα φιλοξενίας που λειτουργούν, εν αναμονή και των επόμενων 2. Μια απο αυτές τις έκτακτες καταστάσεις που προέκυψαν είναι η στέγαση των ένστολων και του προσωπικού των οργανώσεων των κέντρων αυτών για τους επόμενους μήνες τουλάχιστον, στα γύρω ξενοδοχεία. Συνεπώς, τα ξενοδοχεία εντός του Κιλκίς έχουν πληρότητα 100%, και κατα φήμες και όλα τα ξενοδοχεία από Λαγκαδά μέχρι Μουριές, ακόμη και της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Η διαμονή λοιπόν σε ξενοδοχεία στην πόλη του Κιλκίς ειναι αδύνατη για τις ημέρες της εκδήλωσης.
Τα δωμάτια που έχουν ήδη κλειστεί εννοείται θα κρατηθούν κανονικά, μας το διαβεβαίωσαν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων.
Πάρθηκε η απόφαση η εκδήλωση να παραμείνει 2 ημερών, και το πρόγραμμα του φιλικού να μην αλλάξει καθόλου.

Περισσότερα...

1ο Φιλικό Hobby Trophy Κιλκίς

xoma trophy afisa TELIKHΟ ΧΩ.Μ.Α. - Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς, διοργανώνει το 1ο φιλικό Hobby Trophy Κιλκίς!

  • 2 ημέρες, Σάββατο και Κυριακή, 2 & 3 Απριλίου 2016, 100 περίπου χιλιόμετρα με roadbook αλλά και κορδελιασμένες ειδικές, προσανατολισμένα στα hobby οχήματα, για να ζήσουν τα χαρακτηριστικά ενός καθαρού Trophy, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.
    Τα οχήματα θα συμμετέχουν, με πλήρωμα 2 ατόμων, θα εφοδιάζονται με το roadbook για την πλοήγηση, και θα ξεκινούν με μικρή διαφορά χρόνου το καθένα μόνο του. Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν ομάδες 2 οχημάτων, όμως δεν ενδείκνυται για την τριβή και την εκμάθηση της πλοήγησης που προσφέρεται στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Δεν είναι απαραίτητη η συσκευή οδομέτρησης τύπου «terratrip», καθώς την ίδια δουλειά μπορούν να κάνουν δωρεάν εφαρμογές σε κινητά με gps, και δεν υπάρχει πίεση χρόνου.  Περισσότερα...

logo gga 100x100

logo omae 100x100

logo fia100x100

logo cikfia200x100